Kunststof hockeyijsbaan

Wilt u uw evenement een boost geven? Dit kan met onze kunststof ijshockeybaan! Speel meerdere wedstrijden of organiseer een ijshockeytoernooi. Doordat we gebruik maken van een kunststof ijsbaan kunnen we de baan zowel indoor als outdoor opbouwen in elk jaargetijde.  

Compleet pakket ijshockeybaan

Met dit pakket kunnen twee teams van elk 10 personen het tegen elkaar opnemen. Het pakket omvat: schaatsen, sticks, puck en uiteraard de goals. De baan is leverbaar in de volgende formaten: 100 m2, 150 m2 en 200 m2.

Prijsindicatie

Onderstaande prijzen zijn ter indicatie:

1 dag       >  1.250,-
2 dagen   >  2.000,-
3 dagen   >  2.750
Meer dagen op aanvraag.
 

Aangezien de kosten afhankelijk zijn van de locatie kunnen wij u alleen voorzien van een prijsindicatie.  Vraag een offerte op maat aan via onderstaande knop. We zijn u graag van dienst! 

N.B. de prijzen zijn exclusief btw, reiskosten, service crew en eventuele ondervloer.

Schaatsbaan

Bent u opzoek naar een activiteit waarbij meer mensen tegelijkertijd de baan kunnen betreden? Geef uw evenement een boost met recreatieve schaatsbaan van kunststof. De schaatsbaan kunnen wij in heel Zeeland voor u opbouwen.

Curling

Is een laagdrempeligere activiteit voor uw evenement beter geschikt? Dan is curling wellicht een goede optie! Huur een curlingbaan en geniet van een ontspannend spel. Wij kunnen twee banen leveren voor uw evenement. Per baan kunnen twee teams spelen, 1 team bestaat uit maximaal vier personen. 
Milieuvriendelijk

De baan hoeft niet te worden gekoeld, zo besparen we energie

Compleet verzorgd

Wij verzorgen de opbouw & afbouw.

Unieke beleving

IJshockey, curling of recreatief schaatsen

Op locatie

Wij bouwen de baan op in heel Zeeland, zowel indoor als outdoor