Voordelige en milieubewuste ijsbaan

Omdat gebruik gemaakt wordt van een kunststof schaatsvloer, kan de ijsbaan overal opgezet worden zonder hoge kosten voor het gekoeld houden van de ijsvloer. Er zijn ook geen stroom- of gaskosten verbonden aan het operationeel houden van de schaatsbaan. Hierdoor zijn onze ijsbanen 365 dagen per jaar inzetbaar op iedere gewenste locatie en een stuk voordeliger dan een traditionele ijsbaan! 

Bijna net zo glad als echt ijs!

De gladde kunststof platen die gebruikt worden bij het aanleggen van de ijsvloer glijden bijna net zo goed als echt ijs (90%). Het voordeel van het gebruik van deze platen is dat bezoekers geen last hebben van een natte broek als ze uitglijden.

Prijsindicatie schaatsbaan huren

Onderstaande prijzen zijn ter indicatie:

1 dag       >  1.250,-
2 dagen   >  2.000,-
3 dagen   >  2.750
Meer dagen op aanvraag.
 

Aangezien de kosten afhankelijk zijn van de locatie kunnen wij u alleen voorzien van een prijsindicatie.  Vraag een offerte op maat aan via onderstaande knop. We zijn u graag van dienst! 

N.B. de prijzen zijn exclusief btw, reiskosten, service crew en eventuele ondervloer.

Ijshockeybaan

Liever competitief bezig zijn op het ijs of bent u op zoek naar een ideaal teamuitje? Wij kunnen onze ijsbanen inrichten als ijshockeybaan. Hiermee weet u zeker dat u een uniek karakter geeft aan uw evenement! Onze ijshockeybaan kunnen wij overal in heel Zeeland, zowel binnen of buiten, opbouwen.

Curling

Laat bezoekers hun behendigheid en focus testen op een van onze curlingbanen! Curling is een laagdrempelig en ontspannend alternatief voor jong en oud. Wij kunnen twee banen leveren voor uw evenement waarbij steeds teams van 4 personen het tegen elkaar kunnen opnemen.

Milieuvriendelijk

De baan hoeft niet te worden gekoeld, zo besparen we energie

Compleet verzorgd

Wij verzorgen de opbouw & afbouw.

Unieke beleving

IJshockey, curling of recreatief schaatsen

Op locatie

Wij bouwen de baan op in heel Zeeland, zowel indoor als outdoor